WOW0821240209BLCLJLLLML

Track je bestelling

Onze producten worden direct vanuit de leverancier verzonden. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België. Door deze directe vorm van verzending kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij onze producten tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. 

Het kan natuurlijk voor komen dat een bestelling wat vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op. 

Track & Trace
Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace-informatie (de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail) beschikbaar via: 
https://www.17track.net/nl. Vink het vierkantje naast "Vertalen: Nederlands" aan om de informatie naar het Nederlands te vertalen.

De Track & Trace-informatie voor jouw bestelling kun je ook direct inzien door op de 17track.net-link in de door jou ontvangen e-mail te klikken.

Voor België kan ook de website van Bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home

Let op: het duurt een aantal dagen, nadat je bestelling verstuurd is, voordat de Track & Trace-informatie beschikbaar is.

Toegevoegd aan winkelwagen!