WOW0821240209BLCLJLLLML

Over ons

Wat is Hier een deal?

In het kort: Hier een deal is een webwinkel met fantastische, unieke deals.

Uitgebreid: Goedkope producten worden vaak bestempeld als mindere kwaliteit dan hun duurdere tegenhangers. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn, en Hier een deal bewijst dit. Onze deals kunnen oplopen tot wel 70% van de adviesprijs! Deze deals zijn beperkt geldig - zorg er dus wel voor dat je er op tijd bij bent! Houd daarom de website elke dag in de gaten voor de beste aanbiedingen en like onze Facebook-pagina voor nieuws en updates.

Wij verkopen alleen producten die wij zelf ook zouden kopen!

Waarom zouden wij een product verkopen dat wij zelf niet zouden kopen? Wij geloven in betrouwbaarheid en dus is de beste prijs niet alles - het moet ook een geweldig product zijn. Wij werken met de beste business partners en bieden daardoor de scherpste prijzen. Hier een deal maakt de luxe en unieke dingen in het leven betaalbaar voor iedereen!

Zitten er addertjes onder het gras?

Je zou het bijna denken door onze lage prijzen, maar dat is zeker niet het geval. Hier een deal plaatst direct na jouw bestelling de order bij onze leverancier - hierdoor vermijden we de kosten die ontstaan door het werken via tussenhandelaren, voorraadkosten en het huren van een winkelruimte. Om deze redenen kunnen we jou goede deals met exclusieve prijzen aanbieden die tot 70% onder de adviesprijzen liggen.

Zit je na het lezen van deze pagina alsnog met vragen?

Voor de meeste vragen kun je onze FAQ (Veelgestelde vragen) bekijken. Word ook hier je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via Facebook of via ons contactformulier.

Werken bij Hier een deal

Op het moment hebben we enkele vacatures open staan die we meer dan graag ingevuld zien worden door iemand die goed binnen ons alsmaar groeiende team past. Kun jij je hierin wel vinden? Bekijk dan even onze Vacature-pagina.

Toegevoegd aan winkelwagen!